Ravintola Food Court Pasila, Danske Bank

Televisiokatu 1-3, Helsinki

Ruokalista vko 33 (15. - 19.8.)

Maanantai 15.8.

Comfort Food: Pyttipannua L

Comfort Food: Vegepyttipannua L

A World of Flavour: Sushi bowl bar

Go Green: Päivän salaatti ja koskenlaskijan hernesosekeittoa L,G

Tiistai 16.8.

Comfort Food: Butter chicken, basmatiriisiä L,G

Comfort Food: Soijaa intialaisessa kastikkeessa L,G

A World of Flavour: Sushi bowl bar

Go Green: Päivän salaatti ja omena-sellerisosekeittoa L,G

Keskiviikko 17.8.

Comfort Food: Kalapuikkoja, porkkana-tartarkastiketta ja perunasosetta L

Comfort Food: Kasvispihvejä, porkkana-tartarkastiketta ja perunasosetta L,G

A World of Flavour: Sushi bowl bar

Go Green: Päivän salaatti ja bataattisosekeittoa L,G

Torstai 18.8.

Comfort Food: Hernekeittoa M,G

Comfort Food: Härkis-flammkuche L

A World of Flavour: Sushi bowl bar

Go Green: Päivän salaatti ja juustoista kukkakaalikeittoa L,G

Treats: Pannukakkua, mansikkahilloa ja kermavaahtoa L

Perjantai 19.8.

Comfort Food: Spagetti Bolognese L

Comfort Food: Linssibolognese M,VEG

A World of Flavour: Sushi bowl bar

Go Green: Päivän salaatti ja parsakeittoa L,G

 

 

L = Laktoositon, M = Maidoton, G = Gluteeniton, MU = Kananmunaton, = Sydänmerkki = Hiilijalanjälki

Huomioithan, että ruokien raaka-ainemuutokset ovat mahdollisia. Dieettimerkinnät voivat poiketa todellisesta tarjonnasta, joten tarkistathan aina ravintolassa ruoan soveltuvuuden omaan ruokavalioosi.


Hiilijalanjälki – miten valinnat näkyvät ihmisen arjessa

Ikimuistoiset, maukkaat ja vastuulliset juhlat

Lautasmalleja on useita – mikä niistä sinä olet?

Vastuullisuuden kehittäminen on yhteistyön summa

Vastuullisten annosten raaka-aineet poimitaan paikallisilta pelloilta

Terveellinen lounas tukee työhyvinvointia

Buffetista vatsaan vai bioastiaan – globaali pilotti etsii ruokahävikin juurisyitä

Vastuullisuus – Mitä se tarkoittaa ISS Food Services näkökulmasta?

OIVAllista tarjontaa ISS-ravintoloissa